Відгуки та рейтинги - id-dent
АдресКиїв, вул. Братиславська 14Б

ГрафикПн.-Пт. 9-20, Сб.-Нд. 10-18

Передзвоніть мені
Записатися на прийом

uk Язык


График работы Пн.-Пт. 9-20, Сб.-Нд. 10-18

Відгуки та рейтинги

Читати далі

Кеян Давид Миколайович

Щелепно-лицевий хірург, лікар-стоматолог-хірург, лікар-імплантолог

*вартість прийому: від 400 грн

15.05.2024

Проводили видалення 4 зубів мудрості у Кеяна Давида Миколайовича. Типове видалення з накладанням швів, без наркозу, лише анестезія. 10 з 10! Лікар приємний, відповість на будь-які питання та проконсультує. Є відчуття гумору. Роботу виконав бездоганно — за 30 хвилин мінус 4 зуби. Дискомфорту не було — навіть не помітила, коли саме мені встигли розхитати та дістати зуба. Із «неприємного» в процесі видалення лише звуки та укол анестезії. Після видалення впродовж тижня виписали пити антибіотики (5 днів) та полоскати рот ліками. Якщо сильно болить — запивати німесилом. Але в моєму випадку я пила знеболююче лише 1 раз — в перший день після операції. Біль після закінчення анестезії нагадував середній біль у горлі — неприємно, але нічого критичного. Щелепу в перший день важко відкривати, але знову — нічого критичного, говорити без проблем могла. Їсти раджу щось м’яке та пастообразне, що легко можна ковтати не пережовуючи. Щоб не турбувати ранки й щоб легше було полоскати рота. Набряк почав спадати ледве не через день. Через тиждень я прийшла на огляд з майже затягнутими лунками та деснами без натяку на запалення. Відпустили з миром) Рекомендую!

Читати далі

Анна

20.02.2024

Видаляла нижню вісімку у Давида Миколайовича. Відвідавши до цього кілька лікарів в інших лікарнях, була налякана майбутніми болями, набряками та синцями і довгим періодом реабілітації, але все прийшло досить і досить добре. Невеликий набряк був тільки днів 4, біль відчувала лише в перші години після анастезіїї і все… Ніякі "страшилки" більш не відбувалися. Тому раджу і лікаря (якому дуже вдячна) і клініку вцілому!

Читати далі

Зоряна Латюк

14.02.2024

Встановила два імплантати у Давида Миколайовича. Оком не встигла моргнути, як він вже накладав шви. Жодних неприємних відчуттів. Дуже швидко і зовсім не страшно. Кілька років тому Давид Миколайович вже встановлював мені імплантати, все пройшло ідеально. Ще жодного разу не пошкодувала, що звернулась до нього. Це супер лікар !!!! Дякую !!!!

Читати далі

Євгенія

12.12.2023

Система імплантації зубів ICX у клініці ID Dent дала мені змогу повернути втрачені 2 зуби. Процедура імплантації була проведена професійно і швидко. Дякую Давиду Миколайовичу за розуміння і крутий підхід до клієнта!

Читати далі

Катя


Коляндра Аліна Сергіївна

Лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-ортодонт

*вартість прийому: від 300 грн

13.10.2023

Чудом познайомилась з Аліною Сергіївною, яка врятувала мене. Була проблема з щелепним суглобом, хрускіт, біль, щелепа майже не відкривалась. Інші лікарі лякали тільки операціями і пластинами, без ніяких пояснень і планів. Аліна максимально професійно віднеслась до проблеми. І вже через місяць від початку лікування я змогла вкусити бургер ????, ото радість була. Наразі продовжуємо лікування, я знаю план роботи, лікар завжди на звʼязку (окрема подяка дівчаткам адмінам) ні до кого іншого я точно не піду) Рекомендую!!! чудовий лікар, і просто хороша людина❤️

Читати далі

Поліна

04.08.2023

Аліна Сергіївна це найкращий лікар ортодонт, вона зробила мою посмішку на міліон) перед тим як звернутися саме в цю клініку я обійшла безліч консультацій, нажаль мені казали якісь захмарні ціни на послуги та ніхто не зміг заципити як професіонал своєї справи. Прийшовши на консультацію до Аліни Сергіївни я зрозуміла, що саме в цього лікаря я поставлю брекети, лікар настільки круто проконсультував що я відразу записалася на встановлення брекетиів. Кожного разу коли ти приходиш персонал привітний, лікар постійно питає як зубки, просто приємно спілкуватися з такими професіоналами своєї справи. Майже за два роки моя посмішка стала неймовірною, можу рекомендувати Аліну Сергіївну як лікаря професіонала своєї справи. Можете без вагань робити свою посмішку ще гарнішою, та не соромитися посміхатися))

Читати далі

Олена Дитиненко

04.08.2023

Безмежно вдячна Аліні Сергіївні за мою посмішку! Звернулась до неї по відгукам клініки , в результаті поставила металеві брекети. Після 1 року та 9 місяців я щаслива власниця рівних зубів та гарної посмішки. Лікар дуже привітна та з почуттям гумору) завжди все підкаже як краще доглядати за зубками.Раджу, перевірено на собі!)Аліна Сергіївна це майстер своєї справи, просто в неї золоті руки, тепер мені не соромно посміхатися, я дуже вдячна цій клініці що в них такі чудові працівники))) Можете без вагань звертатися сюди))

Читати далі

Олена Дитиненко

28.07.2023

Аліна Сергіївна чудовий лікар. Носила брекети з задоволенням. Мене з першого візиту налаштувала на позитивний результат. Завжди давала повну інформацію і рекомендації по догляду. Лікар з почуттям гумору і дуже приємна в спілкуванні, професіонал в своїй справі. Зараз я маю рівні зуби і гарну посмішку. Дякую Вам!

Читати далі

Вероніка Глущенко


Бойко Степан Сергійович

Лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-хірург-пародонтолог

*вартість прийому: від 300 грн

12.03.2024

Нещодавно я звернувся до клініки з метою видалення двох зубів мудрості. Процедуру проводив лікар Степан Бойко. Хочу відзначити бездоганну роботу лікаря. Попри те, що один із зубів був під неправильним нахилом і мав глибоке коріння, завдяки майстерності лікаря та його чітким поясненням, процедура видалення пройшла швидко, комфортно та без жодних ускладнень. Не можу залишити поза увагою високий професіоналізм асистента, яка злагоджено працювала з лікарем та дбала про моє комфортне самопочуття. Особливо хочу підкреслити людяність та чуйність персоналу клініки ID Dent. З упевненістю рекомендую!

Читати далі

Михайло Ковач

17.12.2023

Я втратив передній зуб унаслідок нещасного випадку. Процес імплантації виявився набагато простішим і менш болючим, ніж я очікував. Операцію проводив хірург-імплантолог Бойко Степан, і він робив усе можливе, щоб впевнитись, що я почуваю себе комфортно під час процедури. Завдяки йому і потім ортопеду Андраніку тепер я можу знову посміхатися і спілкуватися без будь-яких обмежень.

Читати далі

Дмитро

12.09.2023

У мене виникли проблеми з нижніми зубами мудрості, і я вирішив їх видалити. Лікар Бойко Степан у клініці ID Dent провів операцію акуратно і дуже професійно. Через 3 тижні рани затягнулися остаточно, тепер немає ні болю, ні дискомфорту. Велике спасибі за якісне лікування і турботу! Рекомендую!

Читати далі

Богдан

09.08.2023

У мене були серйозні проблеми з атрофічним гінгівітом, і я звернувся в клініку ID Dent. Для мене було принципово важливо, щоб клініка була недалеко від дому, але те, що я потрапив саме сюди - це подарунок долі. Усе пройшло на рівні. Степан Сергійович провів лікування ретельно і професійно. Мої ясна мають набагато кращий вигляд. Ціна, до речі, виявилася прийнятною за підсумком. Хоча я знав на що розраховувати завдяки попередньому прорахунку. Рекомендую)

Читати далі

Олексій


Джус Тетяна Михайлівна

Дитячий лікар-стоматолог

*вартість прийому: від 400 грн

15.12.2023

Чудовий фахівець. Видаляли доньці 4 зуба. Крутий підхід до дітей, майже відразу контакт, рівень довіри. Ви чудові. Дякую❤️

Читати далі

Марина Попова

10.08.2023

Доброго дня. Почну з того , що моєму сину зараз 3 роки, і протягом останніх двох років я змінила 7 лікарів , тому що намагалась адаптувати сина і пролікувати зубчики без наркозу, але ж карієс не чекав(.
Коли зрозуміла , що нічого не вийде, почала шукати стоматологічну клініку для лікування в медичному сні , адже із зубами вже було геть погано .
Мій стоматолог , порекомендував мені звернутись до лікаря Тетяни Джус в ID Dent, адже вона є саме дитячим стоматологом.
Я уважно ознайомилась з відгуками про стоматологиню , подивилась всі її дипломи на сайті ID Dent , її виконані роботи , і з чистим серцем ми пішли на перший візит .
Не гаючи часу , вже за тиждень після підготовки і певного обстеження, зубчики у мого сина були проліковані, а точніше -14 зубчиків , 6 із них з пульпітом.
Я дуже вдячні Тетяні Джус за виконану величезну роботу, за дуже гарні реставрації !!! ( і доречі після лікування у сина пропала шкідлива звичка , а саме тягнути пальці до рота, виявляється хворі зубчики йому піднивали, але він про це не говорив).
Вдячна також анестезіологу Антону, асистентам , які весь час під час наркозу були біля мого сина, хоча я чесно кажучи дуже переживала.
І я звісно вражена обладнанням яке було в кабінеті!
Чи звернусь я ще до Тетяни Джус? - Так, звісно , однозначно ! Якщо буде на те потреба .

Читати далі

Ольга Зимогляд

07.05.2023

Тетяна Михайлівна найкращий дитячий стоматолог! Дуже рекомендую!

Читати далі

Логовиченко Олександра

07.03.2023

Моя Гордість, без жодного укола, наркоза, сна та сліз, вперше, дав полікувати зуб!!! Безперечно, лікар має велике значення! ДЯКУЮ, ТЕТЯНА МИХАЙЛІВНА!!! Вміння спілкуватися з дитиною, дати спочатку погратися: набризгати повний рот води, потім її відсмоктати, ввімкнути показати, покатати в кріслі… А потім граючи лікувати…
На жаль, мій дитячий досвід інший. Чи то всі кудись бігли, батьки, лікарі, та ніхто не надавав уваги базовому якісному спілкуванню та поясненню, як станеться, так і буде(((
Зараз інше життя, багато нових, важливих, понять приходить в наше життя "емоційний інтелект", одне із… І для мене це базовий приклад: пояснення батьків та включеність професіоналів і всі три складові: "дорослий" - "батьки" - "дитина" (прям по Берну)формують позитивний досвід свідомого відношення в широкому сенсі…

Читати далі

Козир Гордій


Агабекян Андранік Вачикович

Лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-ортопед

*вартість прийому: від 300 грн

25.11.2023

Мені потрібно було встановити вініри на передні зуби, і результат мене однозначно порадував. Лікар Андранік зробив усе максимально природно, а поки йому самому не сподобалася своя робота - не фіксував її, справжній ювелір. Зараз завдяки йому і цій клініці я почуваюся щасливою та усміхненою.

Читати далі

Катерина

13.05.2023

Реставрація передніх зубів у клініці перевершила мої очікування. Ця процедура дала мені можливість поліпшити не тільки зовнішній вигляд моїх зубів, а й стати більш усміхненим. Я вдячний лікарю Андраніку за його професіоналізм і роботу. Дуже відповідальний лікар, який живе своєю справою. Спасибі!

Читати далі

Михайло

11.10.2022

Лікар, завдяки якому ви перестанете боятися стоматологів. Все бездоганно, від спілкування до якості роботи. Дуже легка рука та повний комфорт у кріслі, за досить довгий досвід спілкування жодного разу не було страшно чи боляче. Сплю у кріслі.

Читати далі

Анна Солярик

05.10.2022

Доктор Андраник отличный врач с хорошим чувством юмора.
Действительно, ювелир в своем деле, очень профессиональный специалист. Спасибо за отличную работу!

Читати далі

Елена Савонова


стоматолог терапевт Марченко Юлия Николаевна

Марченко Юлія Миколаївна

Лікар-стоматолог-терапевт; стоматолог-ендодонт

*вартість прийому: від 400 грн

16.02.2024

Юлія Миколаївна змогла врятувати зуб, за який не хотіли братися в декількох клініках - завжди легше видалити. Безмежно вдячна лікарю та клініці!

Читати далі

Марія

29.01.2024

Справжній професіонал! Потрапивши до Юлії Миколаївни, будьте впевнені в якості лікування. Рекомендую!

Читати далі

Марина

22.09.2023

Я потрапив до Марченка Ю. із проблемою сколотого зуба. Отримав комплексну консультацію та зрозумів, що до такого лікаря хочеться приходити на лікування – вона горить своєю роботою. Дуже усміхнена, все розповідає. Дякую за вирішення моєї проблеми та крутий підхід до пацієнта!

Читати далі

Ілля

23.12.2022

Потрапивши одного разу до Юлії Миколаївни - готовий їхати заради неї хоч з іншого кінця міста. Дуже досвідчена та приємна лікар, вдячний їй не за один пролікований зуб.

Читати далі

Михайло


Агмадіані Діана Ідатівна

Лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-терапевт

*вартість прийому: від 300 грн

10.01.2024

Якщо Ви шукаєте лікаря-професіонала, який по-людськи ставиться до пацієнта - це точно до Діани Ідатівни! Уважна, товариська та з багажем досвіду. Рекомендую лікаря від щирого серця!

Читати далі

Любов

29.08.2023

Лікування хронічного пульпіту в цій клініці не підвело мене. Лікарі зробили все можливе, щоб зберегти мій зуб, і результати перевершили всі очікування. Велике спасибі лікарю Діані та всьому персоналу за якісне лікування і приємне спілкування.

Читати далі

Ольга

13.06.2023

У мене був міжзубний карієс і я звернувся в цю клініку. Лікар провів лікування швидко і професійно, результати мене порадували. Дуже делікатна робота, свердлили мінімально і зберегли зуб майже повністю. Пломба візуально непомітна, особисто я не побачив де пломбувальний матеріал, а де мій рідний зуб. При цьому ціна не б'є по кишені. Дякую всьому персоналу клініки, а особливо лікарю Діані Агмадіані.

Читати далі

Максим

20.01.2023

Робив у Діани Ідатівни чистку зубів - сподобався ретельний підхід лікаря до цієї процедури. Побачила карієс ще на кількох зубах, дала рекомендації щодо домашнього догляду. Приємна жінка та стоматолог!

Читати далі

Андрій


Мелконян Апет Седракович

Лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-терапевт

*вартість прийому: від 300 грн

18.09.2023

Я боявся лікування міжзубного карієсу через біль, але лікарі в цій клініці зробили процедуру практично безболісною. Я дуже задоволений і буду рекомендувати звертатися в ID Dent усім своїм друзям і знайомим. Велике спасибі лікарю Апету Мелконяну за якісне лікування і дбайливе ставлення до пацієнта.

Читати далі

Кирило

08.05.2023

Гарний лікар.

Читати далі

Михайло

18.10.2022

Якщо ви хочете виходити з посмішкою від стоматолога ,навіть після анестезії та видалення Вам до Апета) Дуже дякую за лікування,за професіональний підхід.У Вас золоті ручки. Нарешті знайшла свого стоматолога!

Читати далі

Коломай Наталія

05.10.2022

Спасибо Апету за лечение моих проблемных зубчиков. Приятно, что он старается сохранить как можно больше здоровых тканей. Очень внимательный и профессиональный врач!

Читати далі

Елена Савонова


Пармьонов Олег Володимирович

Лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-хірург; стоматолог-ортопед

*вартість прийому: від 300 грн

14.09.2023

Завдяки стоматологічній клініці ID Dent на Лісовому масиві тепер мій корінний зуб має такий вигляд і функціонує так, немов ніколи не був пошкоджений. Дякую Олегу Володимировичу Пармьонову та всьому персоналу клініки!

Читати далі

Катерина

10.08.2023

У мене була проблема з шісткою, і за показаннями довелося видалити цей верхній зуб. Лікарі в клініці провели операцію без зайвого дискомфорту для мене, а відновлення пройшло без ускладнень. Висловлюю подяку всьому колективу за підтримку і окремо моєму лікарю Олегу Володимировичу.

Читати далі

Антоніна

20.04.2023

Лікарі в цій клініці заслуговують на великі похвали за свою компетентність і турботу про пацієнтів. Мене прийняли майже без черги (зачекала закінчення прийому) і одразу провели діагностику. За її результатами буквально протягом півгодини розпочали лікування гострого періодонтиту і після сеансу біль зник. Стоматолог детально пояснив, що робити вдома, і на подальшому прийомі симптомів хвороби вже не було. Тепер я постійний клієнт стоматології і не пропускаю регулярні профілактичні огляди.

Читати далі

Ксенія

03.11.2022

Обійшли з мамою декілька клінік, щоб знайти того, хто поставить їй знімний протез. Зупинились на ID Dent. Привернув нас до себе, що лікар, що клініка в цілому. Виготовлення зайняло 2,5 тижні, кінцева вартість вийшла такою, як і обіцяли. Мама залишилася задоволена результатом, а я тим, що потрапили до ID Dеnt. Рекомендую!

Читати далі

Юлія


Маловичко Ярослав Ігорович

Лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-ортопед

*вартість прийому: від 300 грн

09.11.2023

Найбільш спокійний і ввічливий лікар, до якого я коли-небудь потрапляла. Пролікувала зуб у Ярослава та накрила його коронкою. Пройшов вже рік - нічого не турбує) Дякую!

Читати далі

Євгенія

03.08.2023

Вдячний Ярославу за врятований зуб та відношення. Лікування проходило без страху, болю та з розумінням, що лікар робить і для чого. Дякую.

Читати далі

Максим

12.11.2022

Ярослав дуже спокійний лікар, працює обережно і не поспішаючи. Після пломб чутливість пройшла, скарг немає. Також хочу відзначити тут атмосферу клініки: дуже затишно, адміністратори працюють на ура. Хороша стоматологія, думаю, прийду ще не раз)

Читати далі

Оксана Ткач

20.09.2022

Лікувала у Ярослава канали, зараз нічого не турбує, а це для мене головний показник, адже пройшов вже рік. Працює він наскільки я пам'ятаю тільки у вихідні, так що врахуйте це при записі. Якщо шукаєте стоматолога, звертайтеся до нього.

Читати далі

Лариса Коваль


Броєв Володимир Рафаелович

Засновник та головний лікар клініки ID Dent; лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-хірург

*вартість прийому: від 300 грн

20.10.2022

Володимир створив чудову клініку: атмосфера тепла, лікарі уважні. Лікуємось тут тепер всією сім'єю. Раджу!

Читати далі

Маргарита

04.08.2022

Прийом сподобався. Хороше, дбайливе ставлення. Лікарю Володимиру Рафаеловичу дуже вдячна за рекомендації. Лікар проводив резекцію верхівки кореня. Вдалося зберегти зуб. Відновлення було відносно нормальним. Я дуже рада, що потрапила саме до цього фахівця. Щиро дякую!

Читати далі

Катерина Уварова

22.07.2022

Хочеться подякувати Володимиру Рафаеловичу за створення такої клініки. Прийшла вперше рік тому з флюсом по швидкій і потрапила до нього на прийом. Переживала сильно, але він дбайливо і уважно провів усі маніпуляції, виписав рекомендації – біль зник. Врятував одним словом. Зараз лікую карієс у його колеги Діани, адже довіряю лікарям, яких він зібрав довкола. Рекомендую!

Читати далі

Марина

30.06.2022

Прекрасний лікар, який знає свою справу!

Читати далі

Дмитро


Крива Аліна Сергіївна

Лікар-стоматолог загального профілю; стоматолог-гігієніст; пародонтолог

*вартість прийому: від 300 грн

20.05.2024

Дуже хороший лікар.Професіонал своєї справи!Всім рекомендую!

Читати далі

Іваненко Роман

20.05.2024

Чудовий лікар. Чітко знає, що робить і все пояснює. Чистку зробила ідеально. З запаленням ясен теж круто допомогла, виписала лікування і слідкувала за перебігом весь час лікування. Чи звернувся би ще - так. Чи порадив би близьким та знайомим - так. Дякую:)

Читати далі

Павло Дегтярьов


Залишились питання? Виберіть зручний спосіб комунікації, натискайте та спілкуйтеся. Наш адміністратор зв'яжеться з Вами протягом 2-5 хвилин!